Termeni si conditii Rent a car Sibiu - Prosper Motors

TERMENI si CONDITII in vederea serviciilor de rent a car - SibiuObligatii generale:

Pentru a putea inchiria un autoturism de la compania noastra, clientul trebuie sa aiba minim 20 de ani si sa fie posesorul unui permis de conducere valid cu o vechime mai mare de un an. De asemenea acesta trebuie sa plateasca o garantie de 200 sau 300 euro dupa caz, suma care se va restitui la finalul contractului daca acesta a fost respectat. Ne rezervam dreptul de a ne alege clientela.

Obligatii comune:

- sa predea autoturismul la data si in conditiile stipulate in contract, data la care se va incheia si procesul verbal de predare-primire, in conditii generale bune, fara defecte ascunse sau vizibile, orice informatie asupra conditiilor de prezentare a autoturismului fiind facuta in contract.

Locatorul nu raspunde pentru pagubele suferite de Locatar ori de persoanele care il insotesc, in legatura cu autovehiculul, pentru pierderea sau deteriorarea proprietatilor personale lasate nesupravegheate in interiorul autovehiculului, Obligatiile locatarului:

sa pastreze integritatea bunului inchiriat, sa nu il degradeze sau deterioreze si sa suporte integral orice uzura anormala (tapiserii arse, patate, taiate, exploatarea necorespunzatoare a masinii - jante indoite, fisurate, scut lovit, etc.) adusa autoturismului; sa plateasca pretul locatiunii in conditiile si la termenele stipulate in contract; sa nu instraineze autoturismul spre utilizare altor persoane si sa nu permita utilizarea sau conducerea autoturismului de catre o alta persoana decat persoanele imputernicite la intocmirea contractului

Clientul se angajeaza sa conduca autoturismul inchiriat respectand dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice si alte reguli cum ar fi:
- nu va folosi autoturismul in curse, teste, sau pentru a impinge sau remorca alte vehicule sau remorci;
- nu va efectua reparatii asupra autoturismului.
- nu va circula pe drumuri accidentate, desfundate si/sau nedeschise circulatiei rutiere;
- va verifica permanent indicatoarele de bord, va opri imediat autovehiculul si va anunta proprietarul masinii in cazul aparitiei unei anomalii sau defectiuni in functionarea autovehiculului.

In caz de accident, Locatarul isi asuma obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Locatorul cat si Politia si sa se prezinte la cel mai apropiat post de Politie pentru a obtine un Proces Verbal Constatator al accidentului pana la sfarsitul perioadei de inchiriere

Sa achite toate amenzile eliberate in toata perioada in care autoturismul s-a aflat in posesia lui. Sa alimenteze autoturismul ce face obiectul acestui contract numai cu tipul de carburant specificat in contract. Sa isi asume intreaga responsabilitate pentru daunele produse bunului, mai ales in cazul in care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a drogurilor sau substante halucinogene.

Prin completarea formularului de rent a car de pe site-ul www.prospermotors.ro sau semnarea contractului, clientul isi da acordul explicit de a stoca datele personale in baza noastra de date, conform legislatiei in vigoare de pe teritoriul tarii noastre