Despre noi

Compania noastra se ocupa de servicii de rent a car Sibiu / inchirieri auto Sibiu. In spatele echipei Prosper Motors sunt oameni cu o experienta de 9 ani in domeniul rent a car.

Serviciile noastre de rent a car in Sibiu, vin in intampinarea clientilor nostri si satisfac toate cerintele acestora.

Punem la dispozitia clientilor nostri de rent a car Sibiu o gama larga de autoturisme ce pot satisface atat clientii din randul persoanelor fizice cat si persoanele juridice. Pentru cele din urma, si anume persoanele juridice, sistemul nostru de rent a car Sibiu este unul flexibil din punct de vedere financiar, astfel incat daca vorbim de o perioada mai lunga sau de un numar mai mare de masini inchiriate de la compania noastra, preturile se pot discuta.

Suntem una dintre putinele companii de rent a car Sibiu, o companie care activeaza pe plan local, si care pune la dispozitia clientilor servicii de inchirieri auto Sibiu, la cele mai inalte standarde.

Toate masinile noastre pe care le avem in regim de rent a car Sibiu, sunt asigurate casco, au reviziile la zi si sunt pregatite din toate punctele de vedere sa satisfaca cerintele dvs.

Deoarece experienta noastra este una vasta in domeniul de inchirieri auto sibiu, stim sa ne respectam clientii, stim ceea ce ei doresc de la un astfel de serviciu si pentru ca suntem o comapnie locala , ne dedicam tot timpul serviciilor de rent a car pe care le pomovam.

Va garantam servicii serioase, servicii de rent a car Sibiu care va vor multumi, servicii care va vor face sa reveniti de cate ori aveti nevoie.

Prosper Motors vine in intampinarea dvs cu cele mai bune preturi pentru serviciile de rent a car Sibiu. Ne fidelizam clientii ori de cate ori acestia revin la serviciile noastre de inchireri auto Sibiu.

Avem intotdeauna o solutie pentru problemele dvs. Fie ati venit in concediu, fie ati ramas fara masina din diverse motive, compania noastra va pune la dspozitie o gama larga de autoturisme in sistem rent a car Sibiu.